Rengaskontti logo
Suomen Vahvimmat Paytrail

Rengaskontti.fi toimitusehdot

Rengaskontti.fi on Pirkkalan Rengaskauppa Oy:n (0511096-2) omistama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun ehdot ja hinnat pätevät vain Rengaskontti.fi -verkkokaupan sisällä.

Ole hyvä ja ota yhteyttä kaikissa tilanteissa ensisijaisesti sähköpostilla:

info@rengaskontti.fi

Puhelimitse vastaamme ensisijaisesti reklamaatioihin ja ongelmatilanteisiin:

Puh: 010 423 7333
Lankaliittymästä 8,21 snt/puh + 5,9 snt/min
Matkapuhelimesta 8,21 snt/puh + 16,9 snt/min

Asennushinnasto Pirkkalan toimipisteessä

Nämä hinnat vain rengaskontista tilatuille renkaille ja vanteille. Asennus aikaa varaamatta.

Vannetyöt + tasapainoitus 17" ja pienemmät 10€ / rengas (4 kpl 40€)

Vannetyöt + tasapainoitus 18" ja isommat 15€ / rengas (4 kpl 60€)

Henkilöauton alle laitto 10€ / rengas (4 kpl 40€)

Paketti-, SUV ja maastoauton alle laitto 12,50€ / rengas (4 kpl 50€)

RUNFLAT lisä 5€ / rengas

Keskireiättömän vanteen tasapainotus lisä 5€ / vanne


Moottoripyörän vannetyö ja tasapainotus 25€ / rengas

Toimitus

Toimitusaika on normaalisti 5-14 vuorokautta tilauksen jättämisestä (yleisimmin 7 päivää). Poikkeuksena suomalaisilta toimittajilta tulevat renkaat ja vanteet jotka toimitetaan 2-4 arkipäivässä, nämä on merkitty tuotelistauksessa suomilipulla.

Tilausvahvistuksessa ilmoitettu toimitusosoite on sitova.

Toimitus tapahtuu kuriirin toimesta haluttuun osoitteeseen Suomessa. Renkaat saattavat tulla useassa erillisessä paketissa, mahdollisesti erillisinä päivinä koosta ja toimittajista riippuen. Seurantakoodit ovat saatavilla lähes kaikkiin tilauksiin. Huomaathan että emme voi juurikaan vaikuttaa kuriirien toimintaan (soitto ennen toimitusta yms), koska he toimivat omien käytäntöjensä mukaisesti ja rengastoimittajien sopimuksilla. Parhaan toimituksen varmistamiseksi, suosittelemme ottamaan yhteyttä kuriirin asiakaspalveluun kun seuranta näyttää paketin saapuneen Suomeen.

DPD: Mikäli sinulle on yritetty toimittaa lähetystä ja olet vastaanottanut tästä ilmoituksen, voit tehdä verkossa muutokset uudelleentoimitukselle. Voit sopia toimitukselle uuden toimitusajan tai -osoitteen. Halutessasi voit sopia noudon myös terminaalista.

Emme toimita tuotteitamme Ahvenanmaalle.

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät toimituksen Suomeen sekä arvonlisäveron (24%). Myös kierrätysmaksu sisältyy hintaan.

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Toimittajista riippuen hinnat saattavat muuttua useasti päivän aikana, maksuvaiheessa näkyvä hinta on aina lopullinen. Meistä riippumattomista syistä hinnottelussa saattaa joskus esiintyä virheitä (poikkeuksellisen halpa tai väärä rengas), tässä tapauksessa palautamme maksun viipymättä.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ole hyvä ja vastaanota aina kuriirin toimitus, vaikka aikoisitkin palauttaa tuotteet!

Tuotteet tulee lähettää Pirkkalan toimipisteeseemme. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä helpoimman toimitustavan sopimiseksi. Perutun tilauksen palautuskulut eivät sisälly tuotteen hintaan. Jos järjestämme noudon omalla kuriirillamme, yhden kollin palautuskulu on 25 euroa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
  • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Pankkitilinumerosi
  • Kopio tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:

Pirkkalan Rengaskauppa Oy
Teollisuustie 2 C
33960 Pirkkala

Takuu ja virheet

Kaikilla myymillämme tuotteilla on normaali valmistajan myöntämä takuu (1-3 vuotta) joka kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusviat. Takuu ei kata normaalia kulumista tai asennus- ja/tai käyttövirheitä.

Ole hyvä ja tarkista mahdolliset kuljetusvauriot tai virheet lähetyksen saatuasi. Mikäli virheellinen tuote asennetaan tarkistamattomana, niin palautus ei ole mahdollinen.

Pyydämme olemaan meihin suoraan yhteydessä kaikissa tilanteissa (palautukset, väärä tai viallinen tuote, kadonnut tai vioittunut paketti yms).

Maksuehdot

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Turvallisuus ja henkilötiedot

Tilauksen yksittäisiä asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin kyseisen tilauksen tarkoituksiin.

Verkkokaupan maksutavat on toteutettu salattuna yhteytenä suoraan asiakkaalta Paytrail Oyj:n palveluun. Rengaskontti.fi tallettaa tapahtumaa varten ainoastaan asiakkaan osoitetiedot, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Mahdolliset muut tiedot asiakas täyttää Paytrail Oyj:n palvelussa.