Paytrail

Rengaskontti.fi tuo renkaat ja vanteet netistä kotiovellesi!

Verkkokauppamme tarjoaa Sinulle laajan valikoiman renkaita ja vanteita markkinoiden edullisimpaan hintaan - ja suoraan kotiovellesi rahtivapaasti toimitettuna. Renkaat ja vanteet saapuvat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa edulliset hintamme. Valikoimissamme on jo kymmeniä tuhansia tuotteita!

Verkkokaupan omistaa ja ylläpitää Pirkkalan Rengaskauppa Oy, jolla on jo 30 vuoden kokemus renkaiden myynnistä. Voimme taata sinulle laadukkaan ja luotettavan palvelun sekä turvallisen online-tilaamisen. Vastaamme myymistämme tuotteista ja voit asioida luotettavan suomalaisen yrityksen kanssa. Vältät näin kielimuurit ja reklamaatioista taistelemisen ulkomaisten verkkokauppojen kanssa!

Tarvittaessa teemme asennukset Pirkkalan Rengaskaupassa.

Katso myös asiakaidemme palaute palvelusta!


Rengashaku
Leveys
Profiili
Tuumaa


Rengaskontin uutiset

22.11.2017

Black Friday
Black Fridayn kunniaksi kaikki renkaat lauantaihin asti tarjoushinnoilla!

2.8.2017

Renkaiden ikääntyminen
Tutkimusten mukaan uusien ja kolme vuotta sitten valmistettujen renkaiden suorituskyvyssä ei ole mitään eroa. Lataa Michelin tiedote tästä.

19.6.2014

Uusi hinnoittelu!
Verkkokauppa ottaa nyt paremmin huomioon eri rengastoimittajien etuja ja kuluja. Useamman renkaan tilaus kerralla on nyt entistä halvempaa! Oletuksena listauksissa näytetään kappalehinta 1-4 kpl erälle tyypistä ja varastotilanteesta riippuen. Lopulliset hinnat toimitettuna ovat siis edelleen kätevästi suoraan näkyvillä.

1.8.2011

Rengaskontin 1-vuotispäivät!

Rengaskontti-verkkokauppa täyttää vuoden. Haluamme kiittää meillä jo asioineita asiakkaita sekä toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet asiakkaat. Valikoimassamme on jo lähes 20 000 nimikettä - meiltä löydät varmasti etsimäsi tuotteet!

20.7.2011

Valikoimamme laajentui moottoripyörän ja mönkijöiden renkailla. Tutustu monipuoliseen ja edulliseen valikoimaamme!

31.7.2010

Verkkokauppamme on avattu. Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia!