Rengaskontti logo
Paytrail

Kesärenkaat halvalla netistä, suoraan kotiovellesi

Kesärenkaat halvalla netistä - halvat renkaat Rengaskontista

Tilaa halvat renkaat ja vanteet helposti verkkokaupastamme, aina vaivattomasti suoraan kotiovellesi toimitettuna! Valikoimastamme löydät autojen kesärenkaiden lisäksi myös talvirenkaat sekä moottoripyörien renkaat ja mönkijöiden renkaat.
Kesärenkaat halvalla – rahtivapaasti ja ilman välikäsiä

Verkkokauppamme tarjoaa Sinulle laajan valikoiman renkaita ja vanteita markkinoiden edullisimpaan hintaan - rahtivapaasti toimitettuna. Renkaat ja vanteet saapuvat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa edulliset hintamme. Valikoimissamme on jo kymmeniä tuhansia tuotteita!


Halvat kesärenkaat kokeneelta toimittajalta

Verkkokaupan omistaa ja ylläpitää Pirkkalan Rengaskauppa Oy, jolla on jo 30 vuoden kokemus renkaiden myynnistä. Voimme taata sinulle laadukkaan ja luotettavan palvelun sekä turvallisen online-tilaamisen.


Tilaa renkaat suomalaiselta yritykseltä. Vastaamme myymistämme tuotteista ja asioit aina suoraan kanssamme. Vältät näin kielimuurit ja reklamaatioista taistelemisen ulkomaisten verkkokauppojen kanssa!
Renkaat myös asennettuna

Tarvittaessa teemme asennukset Pirkkalan Rengaskaupassa.

Lue asiakkaidemme antamia palautteita palvelustamme!Rengashaku
Leveys
Profiili
Tuumaa


Rengaskontin uutiset

23.11.2018

Black Friday
Black Fridayn kunniaksi paljon renkaita tarjoushinnoilla!

2.8.2017

Renkaiden ikääntyminen
Tutkimusten mukaan uusien ja kolme vuotta sitten valmistettujen renkaiden suorituskyvyssä ei ole mitään eroa. Lataa Michelin tiedote tästä.

19.6.2014

Uusi hinnoittelu!
Verkkokauppa ottaa nyt paremmin huomioon eri rengastoimittajien etuja ja kuluja. Useamman renkaan tilaus kerralla on nyt entistä halvempaa! Oletuksena listauksissa näytetään kappalehinta 1-4 kpl erälle tyypistä ja varastotilanteesta riippuen. Lopulliset hinnat toimitettuna ovat siis edelleen kätevästi suoraan näkyvillä.

1.8.2011

Rengaskontin 1-vuotispäivät!

Rengaskontti-verkkokauppa täyttää vuoden. Haluamme kiittää meillä jo asioineita asiakkaita sekä toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet asiakkaat. Valikoimassamme on jo lähes 20 000 nimikettä - meiltä löydät varmasti etsimäsi tuotteet!

20.7.2011

Valikoimamme laajentui moottoripyörän ja mönkijöiden renkailla. Tutustu monipuoliseen ja edulliseen valikoimaamme!

31.7.2010

Verkkokauppamme on avattu. Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia!