Rengaskontti logo
Suomen Vahvimmat Paytrail

Halvat renkaat netistä, nopealla toimituksella

Renkaat halvalla netistä - halvat renkaat Rengaskontista

Tilaa halvat renkaat ja vanteet helposti verkkokaupastamme, aina nopealla toimituksella luotettavasti perille! Valikoimastamme löydät autojen kesärenkaat ja talvirenkaat sekä moottoripyörän renkaat, mönkijän renkaat ja auton vanteet.
Renkaat halvalla - rahtivapaasti ja ilman välikäsiä

Verkkokauppamme tarjoaa Sinulle laajan valikoiman renkaita ja vanteita markkinoiden edullisimpaan hintaan - rahtivapaasti toimitettuna. Renkaat ja vanteet saapuvat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa edulliset hintamme. Valikoimissamme on jo kymmeniä tuhansia tuotteita!


Halvat kesärenkaat kokeneelta toimittajalta

Verkkokaupan omistaa ja ylläpitää Pirkkalan Rengaskauppa Oy, jolla on jo yli 40 vuoden kokemus renkaiden myynnistä. Voimme taata sinulle laadukkaan ja luotettavan palvelun sekä turvallisen online-tilaamisen.


Tilaa renkaat suomalaiselta yritykseltä. Vastaamme myymistämme tuotteista ja asioit aina suoraan kanssamme. Vältät näin kielimuurit ja reklamaatioista taistelemisen ulkomaisten verkkokauppojen kanssa!
Renkaat myös asennettuna

Tarvittaessa teemme asennukset Pirkkalan Rengaskaupassa.

Lue asiakkaidemme antamia palautteita palvelustamme!Rengashaku
Leveys
Profiili
Tuumaa


Rengaskontin uutiset

13.6.2022

Renkaiden ikääntyminen
Tutkimusten mukaan uusien ja kolme vuotta sitten valmistettujen renkaiden suorituskyvyssä ei ole mitään eroa. Lataa Michelin tiedote tästä.