Rengaskontti logo
Suomen Vahvimmat Paytrail

Halvat talvirenkaat netistä - kitkarenkaat ja nastarenkaat autoon tai moottoripyöräänTalvirenkaat markkinoiden edullisimpaan hintaan - rahtivapaasti lähelle kotiasi toimitettuna. Renkaat saapuvat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä. Tämä mahdollistaa edulliset hintamme. Valikoimastamme löytyy myös uudet vanteet varmasti edullisin hinnoin.


Nastarenkaat halvalla, nopeasti toimitettuna

Nastarenkaat ovat tuttu ja turvallinen valinta pohjoisen talviolosuhteisiin. Renkaat on valmistettu kumisekoitteesta, joka kestää kovankin pakkasen. Renkaiden pinta on uritettu talviolosuhteisiin suunnitellulla tavalla, parantamaan ajovakautta jäisillä ja lumisilla teillä. Näiden lisäksi renkaisiin on upotettu metallinastoja, jotka tarttuvat kiinni jopa peilijäähän, tehden talviolosuhteissa ajamisesta turvallista ja vakaata.

Katso koko nastarengasvalikoimamme autonrenkaiden rengashaulla.

halvat nastarenkaat netistä


Kitkarenkaat edullisesti laajasta valikoimasta

Monet valitsevat turvallisempien nastarenkaiden sijaan kitkarenkaat, joissa on ehdottomasti omat etunsa. Kitkarenkaat vähentävät renkaidenvaihdon stressiä, kun ne voi vaihtaa auton alle jo aikaisemmin syksyllä, ja käyttöä voi jatkaa pitkälle kevääseen. Talvi ei pääse enää yllättämään.

Nastarenkaisiin verrattuna, kitkarenkaat eroavat huomattavasti myös ajo-ominaisuuksiltaan. Kitkarenkaan kumiseos on useasti pehmeämpää, joka tekee ajotuntumasta paremman kaikilla muilla talviolosuhteiden alustoilla jäätä lukuun ottamatta. Kitkarenkaat ovat myös ajoääniltään nastarenkaita hiljaisemmat. Kitkarenkaita on myös mahdollista käyttää kaupungeissa ja teillä, joilla nastojen käyttö renkaissa on kielletty.

Tutustu kitkarenkaiden valikoimaan autonrenkaiden rengashaulla.

halvat kitkarenkaat netistä


Talvirenkaat moottoripyöriin

Verkkokaupastemme löytyy myös moottoripyörille sekä kitka- että nastarankaat. Tustustu kaksipyöräisten talvirengasvalikoimaan moottoripyörien rengashaulla.

halvat moottoripyörän talvirenkaat netistä


Talvirenkaat edullisesti myös valmiiksi asennettuna

Suoritamme renkaiden asennukset Pirkkalan Rengaskaupassa.

Lue asiakaidemme antamia palautteita palvelustamme!