Rengaskontti logo
Paytrail
Autojen renkaat (45792 mallia saatavilla)

Näytä vain Pirkkalan varastosta heti löytyvät renkaat
Näytä vain Suomesta nopeasti toimitettavat renkaat
Näytä vain turvarenkaat (Runflat)


 

Kesärenkaat halvalla netistä


Tilaa kesärenkaat helposti ja nopeasti Rengaskontista

Tilaa uudet kesärenkaat vaivattomasti verkkokaupastamme. Renkaat toimitetaan nopeasti lähelle kotiasi. Verkkokaupassamme on kattava valikoima eri hintaluokan renkaita erilaisiin ajotarpeisiin.

Myymme kesärenkaat markkinoiden edullisimpaan hintaan, sekä aina myös rahtivapaasti toimitettuna ilman yllätyskuluja. Renkaat saapuvat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa todella suuren ja monipuolisen valikoiman sekä halvat hinnat. Valikoimassamme on jo kymmeniä tuhansia tuotteita, joten löydät varmasti parhaat mahdolliset renkaat autoosi, parhaaseen hintaan!

Kesärenkaat halutessasi myös asennettuna

Asennus

Tarvittaessa hoidamme myös uusien kesärenkaiden asennuksen autoosi Pirkkalan Rengaskaupassa.

Pirkkalan Rengaskauppa sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Pirkkalassa, Valtatie 3:n varrella. Ammattitaitoiset asentajamme vaihtavat renkaat ripeästi, sekä toteuttavat myös muut rengastyöt, esimerkiksi renkaiden tasapainotukset ja vannetyöt.

Asiakaspalaute

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme asiakkailtamme saadun palautteen avulla. Lisäksi pyrimme toimimaan mahdollisimman avoimesti, joten julkaisemme kaiken saamamme palautteen luettavaksesi. Lue asiakkaidemme antamia palautteita!

Oikeat renkaat kaikkiin budjetteihin

Toimitamme kesärenkaat kolmessa eri hintaluokassa, jotta pystymme tarjoamaan renkaita jokaiseen budjettiin, tarpeeseen ja vaatimustasoon.

Edulliset

Halvat autonrenkaat pieneen budjettiin tai käyttöön, jossa kumi palaa nopeasti ja usein. Edustamme halvimmassa hintaluokassa kymmeniä eri merkkejä, jotka yllättävät positiivisesti hinta-laatusuhteellaan.

Keskihintaiset

Keskihintaluokka, josta löytyy jo kesärengas hyvin tunnetuilta erinomaisen laadun rengasvalmistajilta, kuten Dayton, Hankook, Kuhmo ja Viking, sekä myös vähemmän tunnettuja merkkejä, joista moni on löytänyt uuden suosikkinsa.

Premium-luokka

Tunnetuimpien ja luotetuimpien valmistajien Premium-tasoiset kesärenkaat, joihin voit aina luottaa ja joilla saat varmasti parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Valmistajista ovat edustettuna esimerkiksi Nokia, Bridgestone, Michelin ja Goodyear, sekä useita muita perinteisiä tuotekehitystä johtavia ja testivoittoja niittäviä rengasmerkkejä.