Paytrail

Rengaskontti.fi tuo renkaat netistä kotiovellesi!

Uusi verkkokauppamme tarjoaa Sinulle laajan valikoiman renkaita markkinoiden edullisimpaan hintaan - ja suoraan kotiovellesi rahtivapaasti toimitettuna. Renkaat saapuvat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa edulliset hintamme. Valikoimissamme on jo kymmeniä tuhansia tuotteita!

Verkkokaupan omistaa ja ylläpitää Pirkkalan Rengaskauppa Oy, jolla on jo lähes 30 vuoden kokemus renkaiden myynnistä. Voimme taata sinulle laadukkaan ja luotettavan palvelun sekä turvallisen online-tilaamisen. Vastaamme myymistämme tuotteista ja voit asioida luotettavan suomalaisen yrityksen kanssa. Vältät näin kielimuurit ja reklamaatioista taistelemisen ulkomaisten verkkokauppojen kanssa!

Tarvittaessa asennamme autonrenkaat Pirkkalassa.

Katso myös asiakaidemme palaute palvelusta!


Rengashaku
Leveys
Profiili
Tuumaa


Rengaskontin uutiset

4.9.2014

WSP Italy merkkikohtaiset Replica-vanteet lisätty valikoimiimme!
Sarjaan sisältyy tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja auton merkkikohtaiset keskimerkit. Valikoimaan pääset tästä.

19.6.2014

Uusi hinnoittelu!
Verkkokauppa ottaa nyt paremmin huomioon eri rengastoimittajien etuja ja kuluja. Useamman renkaan tilaus kerralla on nyt entistä halvempaa! Oletuksena listauksissa näytetään kappalehinta 1-4 kpl erälle tyypistä ja varastotilanteesta riippuen. Lopulliset hinnat toimitettuna ovat siis edelleen kätevästi suoraan näkyvillä.

18.11.2013

Apua talvirenkaiden valintaan:
Renkaiden turvallisuus talviteillä.

1.8.2011

Rengaskontin 1-vuotispäivät!

Rengaskontti-verkkokauppa täyttää vuoden. Haluamme kiittää meillä jo asioineita asiakkaita sekä toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet asiakkaat. Valikoimassamme on jo lähes 20 000 nimikettä - meiltä löydät varmasti etsimäsi tuotteet!

20.7.2011

Valikoimamme laajentui moottoripyörän ja mönkijöiden renkailla. Tutustu monipuoliseen ja edulliseen valikoimaamme!

31.7.2010

Verkkokauppamme on avattu. Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia!